29 Eylül 2013 Pazar

"Arkadaş zoruyla buluşulan kızdan kaçmanın 10 yolu"

Farzedelim ki bir arkadaşınız çok ısrar etti. "Aman abi, bu kız süper iyidir, şöyle güzeldir, böyle alımlıdır vs..." diye bir kızdan bahsetti ve öve öve bitiremedi. Anında kıllandınız tabii, "Ulan bu kadar iyiyse niye kendi ayarlamadı" diye, ama onu da kıramadınız ve bu kızla görüşmeyi kabul ettiniz.
"Sex & City" dizisinin ülkemize kattığı en güzel şey olan "Hadi senle bir Frappiçino içelim" kelimesiyle kızla buluşmaya gittiniz. Fakat daha ilk 10 dakikada kızın sizle alakası olmadığını anladınız. Amaç bir an önce iyi eğitilmiş bir MOSSAD ajanı gibi sıvışmak, ama kızın da kalbini kırmak istemiyorsunuz.
Peki ne yapacaksınız ?
İşte burada engin tecrübeleri olan Tunç abinizin tavsiyelerini dinleyebilirsiniz.
Buyrun bakalım.
Bir kızın kalbini kırmadan işi acısızca bitirmenin 10 yolu.

1-Her zaman işe yarayan bir taktik, abartılı yiyin. Gittiğiniz yerde 2 tost yiyin. Üstüne 2 tane daha yiyin."Ulan kesmedi be goralı da yoktur burada" diyip üstüne 2 tane daha yiyin. Size tuhaf tuhaf bakan kızın önünde 2 ısırık alınmış ve bırakılmış tosta bakarak "Bunu da yiyebilir miyim" deyin ve cevap beklemeden mideye indirin. Kız "Anaaaa. İnsan dedik ayı çıktı. Boş bulunsam bu ayı beni de yer" diye düşünerek kaçacaktır.
2-Ailenizden biriyle kızı özleştirin. En iyi taktik "Gözlerin aynen anneme benziyor" filan demektir. Kızda irkilme yoksa ağır silahlara geçin "Burnun amcama benziyor". "Kulakların dedeme benziyor" da iyi bir yaklaşımdır.
3-Henüz cinsiyeti konusunda şaşkınlık içinde olan ergen muhabbeti de işe yarar. Kahve gelince hafifçe kıkırdayıp "Kahvemi de erkeklerimi sevdiğim gibi severim. Sert ve esmer" deyin. Ellerinizi kedi pençesi gibi yapın "Ay ne güzel küpeler bunlar. Kıskandım walla. Nerden aldın bunları cadı ? Mrouuw. Kısssss" diyin.
4-Kesinlikle ama kesinlikle Anadolu'dan gelmiş erkek muhabbeti yapmayın. Belki 15- 20 yıl önce yiyordu bu muhabbet ama TV'daki dizilerden dolayı bu iş artık prim yapmaya başladı. "Karslıyım, Antepliyim delikanlıyım" ters tepebilir. Emin olun "İzmirliyim merkezden, İstanbulluyum Beyoğlundan" ters tepmese bile prim yapmayan memleket muhabbetleridir.
5-Genelde ilk kez tanışan insanların sorduğu sorular için evvelden tuhaf cevaplar hazırlayın.Mesela "Boş zamanında ne yaparsın ?" dediğinde "Kuğularla yüzerim, lir çalarım" gibi tuhaf cevaplarınız olsun.
6-Eğer daha kızla el sıkıştığınızda bu işin olmayacağını anladıysanız, oturmak için stratejik olarak kızın midesinin kalkacağı bir yer seçin. Mesela yemek yiyen küçük bir çocuğun karşısına, ya da tuvaletin tam yanına gibi... Baştan eksiyle başlarsınız bu şekilde.
7-Küçük çocuklar kızların en zayıf noktasıdır. Yoldan anıra anıra bağırarak koşan küçük bir çocuğu yakalayın ve sevin. "Bayılıyorum bu haylazlara. Bazı arkadaşlarım evlenince futbol takımı kuracağım der. Oysa ben 52'lik desteyi tamamlayacağım. Maça As'tan başlarız, kupa papazına kadar yolu var " diyin. Arkanıza baktığınızda kızı orada bulmama şansınız çok yüksektir. "Abi benim ne işim olur çocuk çocukla diyorsanız", yoldan anıra anıra geçen küçük çocuğa odunla dalmak ta aynı sonucu verecektir. Dipnot : Akşama doğru odunla dalarsanız, tüm gün şımarık veletlerle uğraşmış canı burnunda olan mahalle esnafının da size eşlik etme şansı yüksektir.
8- Kesinlikle tutan bir taktik. Asla "sanatçıyım, filozofum, müzisyenim" demeyin. "Mühendisim" ten şaşmayın. Hatta oturup bir iki tane mühendislerin kendi aralarında yaptığı esprilerden ve şakalardan öğrenin. Bunları da kıza yapıp "Pıhaa pıhaaa" şeklinde gülün.
9-Hesabın gelmesine yakın "Yaw şu işsizlik parasını da bir yatırmadılar" gibi bir muhabbet açın.

Bu taktiklere rağmen kız hala masada oturuyorsa en son taktiği kullanın. Ama unutmayın, bu taktiğin geri dönüşü yok, ona göre.

10- Hayal gücünüzü dibine kadar zorlayın ve muhteşem ötesi bir yalan uydurun. Mesela göbeğinizi okşayın ve kıza "Ben esasında Tübitakta görev yapan bir deneğim. Şu anda 5 erkek varız. Türkiye'deki ilk erkekten doğum üzerine deneyler yapıyoruz. Şimdilik sonuçlar pozitif" deyin ve mutlulukla göbeğinizi okşayın. Ara ara " Aha tekmeledi, tutmak ister misin?" diye kıza göbeğinizi yaklaştırın.

Bu son maddeden sonra hala kız kaçmadıysa, bence sizin bağıra çağıra kaçmanız gerekir.

Hepinize kolay gelsin...

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa